Futbol'da bölge karması seçmeleri yapıldı

Futbol

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2000 doğumlu sporcularımı bölge karması seçmeleri için 6 Eylül 2013 tarihinde Yenişehir Sentetik Çim Sahada yapıldı.

SPORCULAR TER DÖKTÜ

2 takımın katıldığı müsabakalarda, sporcular bölge karmasına seçilebilmek için ter döktü. Yetenekli futbolcuların seçimini Futbol Federasyonu Bölge Antrenörleri Fikret Çeliktaş ve Mustafa Özer izledi. Kırıkkale karmasının sorumluluğunu Battal Sarıca yaparken, takımların başlarında antrenör olarak Yusuf Bedir ve Erkan Ünlü çıktı. Karmayı yakından takip eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Tüfad Başkanı İlyas Sönmez, ASKF Genel Sekreteri Metin Süngü ve veliler izledi.

BAŞARILI OLUN

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı açıklamada, “İlimizde başarılı olan sporcularımızdan oluşturulacak olan takımımız arasında 30 Eylül 2013–04 Ekim 2013 tarihleri arasında Antalya ilinde yapılacak olan U-14 (2000 doğumlular) Bölgeler arası Karma Futbol turnuvasında ilimizi temsil edecektir. İlimizi temsil edecek olan takımlarımıza başarılar dilerim” dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ